Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT)
De Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT) is een beroepsvereniging van therapeuten die werkzaam zijn in de geestelijke gezondheidszorg. De vereniging is op 19 maart 1993 opgericht uit de behoefte aan een beroepsvereniging voor professionals met een integrale aanpak. Zij werken vanuit een holistisch mensbeeld waardoor zij aandacht hebben voor de geestelijke, de lichamelijke en spirituele dimensie van hun cliënt. Daarbij hebben zij kennis van en inzicht in de verschillende therapeutische behandelwijzen en zijn zij in staat de noodzakelijke kwaliteit van de behandeling te bewaken.

Genderkinderen
Persoonlijke coaching voor genderkinderen en -jongeren

Academie voor Psychotherapie
De Nederlandse Academie voor Psychotherapie is een particuliere onderwijsstichting en verzorgt sinds 1979 mensgerichte opleidingen, trainingen en workshops in Psychotherapie, Counseling & Coaching en Neurolinguïstisch programmeren.

Nieuwetijdskinderen
Zoekt u opvoedingsadvies? Achtergrondinformatie? Op deze site vindt u een overzicht van holistisch kindertherapeuten/ouder-coaches. Daarnaast vindt u brochures, boeken op onderwerp en heel veel achtergrond artikelen.

Persoonsgebonden budget
Met ruim 25.000 leden is Per Saldo dé belangenvereniging van en voor mensen die hun zorg en begeleiding zelf willen regelen met een persoonsgebonden budget (pgb) of de vergoedingsregeling persoonlijke zorg (vpz).

Kindertherapie Liesbeth
Praktijk voor Integratieve kindertherapie Liesbeth van Heijnsbergen.

Logeerhuis Villa Papillon
Logeerhuis Villa Papillon is kleinschalig opgezet voor kinderen vanaf 4 jaar met autisme/ADHD. Villa Papillon heeft 2 locaties waarvan de eerste een bijzonder woonhuis is in Haaren (Noord-Brabant) waar elk weekend een vaste groep van maximaal 6/7 kinderen kan logeren. Daarnaast worden er activiteiten georganiseerd, zowel binnenshuis als buitenshuis. Tijdens schoolvakanties biedt Villa Papillon ook midweken en activiteitendagen.

RBCZ
RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten.

therapeut.vinden.dat.zit.zo
Doelstelling van onze site is om mensen die op zoek zijn naar een therapeut, coach of psycholoog op een overzichtelijke en snelle manier te leiden naar de therapie, therapeut, coach of psycholoog waarnaar ze op zoek zijn.

Therapeuten pagina

ZorgverzekeringWijzer
ZorgverzekeringWijzer geeft onafhankelijke vergelijkingsresultaten van zorgverzekeringen, waarbij wordt uitgegaan van de consument of zorgvrager. Met de vergelijkingsmodule wordt informatie gegeven over de verschillende zorgvergoedingen.

Centrum Jeugd & Gezin ‘s-Hertogenbosch
Het Centrum Jeugd & Gezin (CJG) ‘s-Hertogenbosch is een plek waar ouders, grootouders, beroepskrachten, kinderen, leerkrachten en jongeren terechtkunnen voor antwoorden op allerlei soorten vragen over opvoeden en opgroeien.

Zorgkaart4Kids
De Zorgkaart4Kids is een nieuwe website waar U op eenvoudige wijze kunt zoeken naar behandelaars voor kinderen en jong volwassenen.